Ratiocomm

Business to Business
Point of Care apparaten

Als fabrikant van medische hulpmiddelen gaat u met de tijd mee. Waarschijnlijk heeft u een eigen applicatie waarmee de behandelaar/zorgverlener de gegevens uit uw POCT device kan uitlezen en verwerken. Mogelijkerwijs heeft u een koppeling gerealiseerd met het brondossier van de behandelaar, zoals een HIS.

Onze core business is het koppelen met devices en alle voorkomende informatiesystemen. Wij geloven er namelijk in dat een zorgverlener gebaat is bij het gebruik van één uniform platform wanneer met verschillende POCT devices wordt gewerkt.

Ratiocomm
Ratiocomm

Door toenemende mogelijkheden van POCT devices worden deze ook in toenemende mate ingezet. Zeer waarschijnlijk maakt een behandelaar, zorgverlener of zorginstelling gebruik van POCT devices van meerdere fabrikanten. Dit leidt tot een divers landschap aan user interfaces. Niet handig en daardoor minder prettig werkbaar voor uw klanten.

Daar kunt u verandering in brengen! Met ons ‘connected health platform’. Wij laten uw POCT devices maximaal renderen, met behoud van uw slimme oplossingen.

Meer weten?

Business to Business
Dossier en informatiesystemen

Als ontwikkelaar van complexe informatiesystemen en dossiers voor de zorg is inhoud van groot belang. Zijn alle standaarden goed geïmplementeerd? Is de privacy gewaarborgd en voldoen we aan alle richtlijnen?

Wij snappen dat dossiers en informatiesystemen van groot belang zijn voor uw klanten. Naast de zorginhoudelijke kant moet er ook gewoon gedeclareerd kunnen worden. Daarin bent u als ontwikkelaar dé specialist. Ons specialisme is niet de uwe. Wij zijn juist specialisten in het verbinden van zorgverleners via één platform. Daarbij acteren wij niet als een RSP of een LSP. Ons vertrekpunt is communicatie vanuit meetsystemen zoals weegschalen, bloeddrukmeters, INR meters, glucose meters. Oftewel, alle diagnostische data uit verschillende apparaten die bijdragen aan de besluitvorming van de zorgverleners, uw klanten. Al deze data komt gestructureerd en uniform in uw dossier en informatiesysteem via het Ratiocomm Health Connected Platform.

Ratiocomm