Ratiocomm

Huisarts

Ziet u ook de voordelen van POCT apparatuur?


Misschien maakt u er zelfs al gebruik van als huisarts. Het laboratorium waarmee u samenwerkt stelt graag verschillende POCT apparaten ter beschikking. Een prima ontwikkeling, want zo bent u ervan verzekerd dat de kwaliteit goed is, en dat de uitslagen betrouwbaar zijn.

Maar hoe verwerkt u alle uitslagen? Moet u gegevens overtypen in uw HIS, of heeft de leverancier van het POCT apparaat eigen software bijgeleverd?

Ratiocomm
Ratiocomm

Zou het niet handig zijn dat alle verschillende POCT apparaten communiceren met eén handige app die ervoor zorg dat alle gegevens automatisch op de juiste plekken in uw HIS komen? En dus niet zoals nu vaak per apparaat apart geregeld? Ons streven is ongeacht het merk (Micropoint, Roche, Eurolyser, etc.), de gebruikte product software (firmware) en de verschillende informatiesystemen data eenvoudig en universeel op de juiste plek in uw dossier(s) te laten landen.

Wist u dat dit ook mogelijk is met allerlei ‘POCT’ apparatuur waarmee u al jaren werkt? De bloeddrukmeter, weegschaal, saturatiemeter, glucosemeter, peakflowmeter, en ga zo maar door.

Ratiocomm maakt het mogelijk. Eenvoudig, snel en zonder gedoe alle gegevens op de juiste plek in uw HIS. Of KIS, of ongeacht het informatiesysteem of dossier waarmee u werkt.

Voor uw patiënten heeft Ratiocomm ook gebruiksvriendelijke apps. Zo is er de trombosezorg app die draadloos communiceert met de INR meter. Alle relevante gegevens komen rechtstreeks in de app. Medicatiegegevens en medicatiewijzigingen zijn beschikbaar voor de patiënt en de behandelaar. De patiënt loopt alleen nog de mededelingen lijst na om bijvoorbeeld een spontane bloedneus of een ingreep te melden. En vervolgens met één druk op de knop komen alle gegevens binnen in het dossier van de trombosedienst. Maar dat kan ook in uw HIS. En binnenkort is dit ook mogelijk ook met onze universele diabetes app.

Ratiocomm