Ratiocomm

Met ingang van 1 januari 2018 verandert de bekostiging van trombosezorg voor Wlz cliënten die zorg én verblijf genieten in uw instelling. Niet langer wordt de trombosezorg vanuit de zorgverzekering vergoed, maar vanuit een integrale ZZP bekostiging. De NZa heeft dit in een circulaire op 9 maart van dit jaar bekend gemaakt.

Klik hier voor de circulaire
Ratiocomm

Concreet betekent dit voor uw zorginstelling dat trombosezorg onder eigen regie en bekostiging moet worden uitgevoerd. En dat al met ingang van 2018.

Wat moet u allemaal geregeld hebben?

  • Trombosemeters en toebehoren
  • Medische expertise trombosebegeleiding
  • Eindverantwoordelijkheid door een medicus
  • Basiskennis trombosezorg verplegend personeel
  • Pre-analytische vaardigheden verpleging of medici
  • Eventueel trombose software en integratie met ECD

Graag helpen wij u met het inrichten van de trombosezorg voor 2018. Wij hebben de expertise en middelen om deze overgang vlekkeloos te laten verlopen. Inclusief de begeleiding door een trombosedienst. Uiteraard kunt u ook de inhoudelijke kant van de trombosezorg laten uitvoeren door uw eigen medische dienst. Maar we kunnen ons heel goed voorstellen dat met de huidige werkdruk, de expertise van trombosezorg en eindverantwoordelijkheid dit niet wenselijk is.

Wij bieden u een totaalpakket. Denk daarbij aan een trombosemeter met toebehoren, een trombosezorg app met dossier, de trombosedienst én integratie met uw ECD. In één keer alles goed geregeld. Gewoon digitaal, veilig en gegarandeerd voor de laagste kosten.

Ratiocomm

Wilt u meer informatie?

Graag willen wij u bijpraten over de mogelijkheden voor uw instelling. Of beter, we kunnen een overtuigende demonstratie geven. Wacht niet te lang, en regel tijdig de trombosezorg zodat het niet bloedstollend spannend wordt in 2018. Voor meer informatie verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Vervolgens ontvangt u per e-mail nadere informatie.

Versturen
Verzoek verstuurd!

Uw verzoek voor nadere informatie is verstuurd, u ontvangt spoedig bericht van ons.